Ortopedia

Lääkäriasemallamme toimii kaksi kokenutta ortopedia, Jouni Heikkilä ja Ilkka Antti-Poika. He tarjoavat asiantuntemusta tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa.

Yleis- ja verisuonikirurgia

Lääkäriasemallamme toimii kokenut yleis- ja verisuonikirurgi Jorma Hannukainen. Kirurgimme suorittaa asemallamme ei anestesiaa vaativia toimenpiteitä.

Neurologia

Neurologina asemallamme toimii neurologian erikoislääkäri Tuuli-Maria Haula. Neurologi hoitaa keskushermosto- ja ääreishermostoperäisiä sairauksia kuten päänsärky, migreeni, aivojen sairaudet, lihassairaudet (esim. MS-tauti), huimaus, aivoverenkierron häiriöt, muistiongelmat (dementia), epilepsia, hermostoon kohdistuneet tapaturmat.

Sisätaudit

Sisätautilääkäreinä asemallamme toimivat kokeneet sisätautien erikoislääkärit Margarita Tynni ja Helena Kilpi. Margarita Tynni on erityisesti perehtynyt kardiologiaan eli sydäntauteihin.

Korvalääkärit

Korvalääkäriasemallamme toimivat kokeneet korva- nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit Jaana Ilomäki, Veijo Puhjo ja Eeva-Kaisa Saarinen (erikoistuva).

Plastiikkakirurgia

Asemallamme toimii plastiikkakirurgi Marjo Helle, vastaanotto ajanvarauksella. Hän suorittaa toimenpiteitä yksikössämme plastiikkakirurgisia toimenpiteitä paikallisanestesiassa.

Neuropsykologia

Neuropsykologi Merita Turunen tekee Mediporissa työ- ja toimintakyvyn arvioita, kuntoutusarvioita sekä diagnostisia selvityksiä keskushermoston sairauksissa, vammoissa, oppimishäiriöissä ja muistin ongelmissa. Neuropsykologisessa tutkimuksessa tutkitaan aivojen tiedonkäsittelytoiminta, kuten tarkkaavaisuutta, muistia, kielellisiä toimintoja, hahmottamista ja ongelmanratkaisukykyä. Tutkimukseen hakeudutaan yleensä lääkärin lähetteellä, jolloin tutkimuksesta saa KELA –korvauksen.

Keuhkosairaudet

Keuhkosairauksien erikoislääkärinä asemallamme toimii Anna Liimatta, joka hoitaa keuhkotulehduksia, astmaa, keukoahtaumaa. Keuhkolääkäri selvittää keuhkojen toimintakykyä sekä työkykyisyyttä.

Reumasairaudet

Reumasairauksien hoidosta vastaa erikoislääkäri Terje Wäyrynen. Reumasairauksiin kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöt ja sairaustilat, nivelreuma, psorireuma, selkärankareuma ja systeemiset sidekudossairaudet, akuutit sairaudet kihti ja reaktiivinen artriitti. Degeneratiivisiin eli rappeutumiseen liittyviä ovat nivelrikko, selkäsairaudet ja osteoporoosi. Merkittävin krooninen pehmytkudossairaus on fibromyalgia.

Psykiatria

Psyykkisten sairauksien hoidosta vastaa psykiatri Jorma Renfors.

 

 

 

 

  • Työterveushuollon tarjous Tarjoamme nyt uusille työterveyshuollon asiakkaille vuoden 2017 yleismaksun hintaan 0€. Pyydä edullinen työterveyshuollon tarjous puhelimitse 0401 926185 tai lähettämällä palautetta tästä.

KIRJAUTUMINEN