Tulosta
Alt text for image

Vastaanotollamme toimii 17 huipputason lääkäriä.

Lääkäripalvelumme kattaa yleislääkäri-, -erikoislääkäri- ja työterveyslääkäripalvelut, joihin pääsee yleensä samana tai seuraavana päivänä tilatessasi aikaa. Meillä toimii kaksi yleis- ja työterveyslääkäriä, sekä yksi työterveyshuollon erikoislääkäri.

Asemallamme toimii kaksi ortopedia ja lisäksi verisuoni/yleiskirurgi. Ortopedit hoitavat tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Ortopedeillamme on myös suppeamman erikoisalan osaamista: käsi- ja olkapääkirurgia sekä urheilukirurgia. Voimme suorittaa myös pieniä toimenpiteitä, jotka eivät vaadi nukutusta.

Mediporissa vastaanottaa myös neurologi, sisätautilääkäri, keuhkosairauksen erikoislääkäri, kolme gynekologia sekä kaksi korvalääkäriä. Lisäksi meillä toimii reumatologian ja sisätautien erikoiskääkäri

Mediporissa on vahva urheilulääketieteen osaaminen: urheilulääkäri, kaksi ortopedia, yleiskirurgi sekä urheiluvammojen hoitoon perehtynyt fysioterapeutti, joiden muodostama tiimi takaa parhaan mahdollisen hoidon urheiluvammoissa.

Mediporissa vastaanottaa myös neuropsykologi, joka selvittää esim. keskushermoston tilannetta. Lisäksi työpsykologi ja traumapsykoterapeutti hoitavat erityisesti työpsykologiaan kuuluvia ongelmia.